Manna OWell

Szar alakok

  Mellüket verve lépnek ki az ajtón, mondván találnak nálunk sokkal jobbat is, majd évekkel később egy “mintha mi sem történt volna” mosollyal próbálnak visszakúszni az életünkbe… Elfelejtik, hogy egy szar alak, aki nem akar változni, elmehet bárhova, körül veheti magát más emberekkel, ő attól még ugyanaz a szar alak marad. Az elején talán azt… Tovább »

Csomagod a küszöbön vár, vége van…

Csomagod a küszöbön vár, indulnod kell.  De egyszer nézz vissza még, csak egyszer…  Járasd végig tekinteted a falakon,  amelyek közt egykor boldog voltál. Emlékezz, hogy mennyit nevettél a konyhában állva,  emlékezz, hányszor ültél a kanapén hozzá bújva.  Emlékezz, ahogy ujjait ujjaidba fonta,  te pedig lehunytad szemed,  hogy megszűnjön idő és tér körülötted. Jusson eszedbe, amikor… Tovább »

Azt add, amire vágyik!

  Azt add, amire vágyik, ne azt, amire szerinted vágynia kellene.  Szeresd úgy, ahogy szeretné, ha szeretnék, ne úgy, ahogy te szeretnéd szeretni, vagy ahogy szeretnéd, hogy téged szeressenek.  Szabd rá a szereteted! Figyeld rezdüléseit, merülj el világában,  váltsd valóra álmait, lepd meg! Mert ha csak adsz, adsz, és adsz ész nélkül, egy napon szembesülhetsz… Tovább »

Ne várd, hogy felbukkanjon, éld az életed!

Talán már nem is szereted és nem is szenvednél miatta, egyszerűen csak olyan régóta veled van ez az érzés, hogy a részeddé vált. Észre sem vetted, de ő helyette, jobb híján, társaddá tetted a miatta való szenvedést. Az emberek gyakran teszik ezt magukkal. Hagyják, hogy hosszú évekig ott lappangjon bennük a fájdalom, mert, amíg fáj,… Tovább »

Nem hittem el, hogy megtörténhet…

    “Soha nem gondoltam bele, mi lesz, ha sikerül.  Ha annyi útvesztő és párhuzamos ösvény után egymásba ütközünk  az utcasarkon. Ha ezúttal nem megyünk el egymás mellett.  Soha nem gondoltam bele, mi lesz, ha megállsz, rám mosolyogsz,  és azt mondod, épp engem kerestél, mert eljött a mi időnk,  és ezt most nem szúrhatjuk el. … Tovább »

“Fekete és Rózsaszín”

    Megjelent! Manna OWell: Fekete és Rózsaszín Szösszenetek érzésekről, amelyek megtaláltak, élethelyzetekről, amelyek megihlettek, és a tudásról, amit gyakran a nehezebbik úton szereztem meg. Ez a könyv Rólad szól, rólam, az életről, mélységekről és magasságokról, fekete és rózsaszín pillanatokról…   Vélemény a könyvről: “Olyan mintha a kérdéseimre adtál volna választ, tanácsokat. Véletlenek nincsenek, oka volt,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!